Det er den tiden på året. Faktisk årets aller siste dag...

Det er tiden for å se tilbake på det som har skjedd i reiseåret 2014, og for et år det har vært!!

Vi har overøst dere med bilder av solnedganger og strandkos, men det har ikke bare vært fryd og gammen... La oss ta de tre beste tingene vi opplevde i 2014 først:

3. Et Thailandsk bryllup

Å være med på et ekte Thailandsk bryllup, å oppleve sann gjestfrihet og velkomstglede på tvers av språk og kulturer. Dette og våre tidligere besøk til Chiang Mai er det som best oppsummerer livet i Thailand for oss. Den generøsiteten og gjestfriheten thaiene utviser mot mennesker de aldri har møtt før er noe helt overveldende for oss. Å se barna våre bli overøst av gaver og klemmer, og at de faktisk lærer å møte fremmede som om de var nære venner. Det er Thailand!

2. Songkran på Koh Tao!

Å feire Songkran på Koh Tao var en opplevelse av de sjeldne. Vi har alltid hørt om verdens største vannfest, men aldri fått muligheten til å oppleve en. Og det var så utrolig mye mer enn det vi hadde forestilt oss. En fest som foregikk fra soloppgang til solnedgang der alle voksne kunne være barn for en dag! Et høydepunkt som definitivt må oppleves igjen!

1. Safari i NgoroNgoro

Å våkne opp til en utrolig safari i Ngorongoro første nyttårsdag er nok årets definitive høydepunkt! For en opplevelse det var, både for store og små! Det er noe de fleste bare får gjort en gang i livet, men det legger igjen minner som aldri kommer til å forsvinne!

Også det som ikke var så veldig gøy...

Vi prøvde å lage en liste over de tre verste tingene som har hendt oss i 2014, men vi føler vi har vært ganske heldige. Ja, det har vært regndager, slitne barn og voksne, neseblod og tennvæskesmaking. Men sånn er det jo for alle?

Motorsykkelulykken...

Det eneste som virkelig har festet seg i minnet vårt som noe virkelig vondt dette året, er dagen Weni var i en motorsykkelulykke. Siden motorsykler er en livsnødvendighet her på Koh Tao, og vi daglig kjører med barna både til skole, stranda og butikken, er det utrolig skummelt og ekkelt å tenke på at det faktisk også skjer ulykker her - nesten daglig! Den dagen vi var involvert i en motorsykkelulykke var den dagen vi virkelig ble bevisst over hvordan vi kjører her på Koh Tao. Som et mirakel gikk det heldigvis bra med alle som var involverte!

Godt nyttår alle sammen - la oss håpe det blir enda flere eventyr og solskinnsdager neste år!

Pin It on Pinterest