Strandliv i Hikkaduwa

Strandliv i Hikkaduwa

Det er helt umulig for oss å beskrive med ord hvor fantastisk godt vi har det her i Hikkaduwa.

Stranda er samlingspunktet på denne lille plassen, og det er ikke rart! Med lekende bølger, behagelig varmt hav, beach cabanas og restauranter over alt er det ikke noe vi mangler. Her får vi nye bestevenner mens vi leter etter fisk blant tørkende fiskegarn, danser på slackline og utfordrer naturkreftene. Her tilbringer vi hele dagen. Her er vi fri.


stranda på hikkaduwa sri lanka

stranda på hikkaduwa sri lanka

stranda på hikkaduwa sri lanka

Sri Lanka

Vi på Reisende Familie skriver om våre eventyr på vår reise rundt om i verden med to små barn. Det hender vi bruker affiliate lenker som gir oss noen få ekstra kroner i reisekassen - dette betaler selvfølgelig ikke du noe ekstra for! Vi forteller også alltid vår egen mening!

Følg oss:

  • Andrea Knøsmoen Sæthre

    Heisann. Vi er to familier som skal reise to uker til Sri lanka og lurer på hvor vi skal ha base hen? Har settt på Hikkaduwa, Mirissa og Unawatuna. Hvor er det best for barn å bade, renest vann, alrighte restauranter og koselige omgivelser. Det teller også litt at det går an å ta utflukter(leie bil, scooter etc) derfra. Gleder oss veldig til å besøke Sri Lanka.

    • Hei! Vi har ikke vært i Mirissa, men har hørt mye bra! Det er en del bølger og uklart vann alle stedene langs kysten av Sri Lanka, det kommer man liksom ikke unna. Men vannet er jo rent og fint, selv om det er mye bølger.

      I Hikkaduwa var det definitivt mest barnefamilier, og et sted vi virkelig følte oss hjemme! Lange, herlige sandbanker av noen strender, massevis av gode restauranter uten mye mas, og moro lek i vannet! Alle stedene er relativt nære det som er verdt å se på den delen av øya – veiene er gode og det går kjapt å reise fra sted til sted. Så finn heller et sted som dere tror dere kommer til å trives på, også reiser dere enkelt ut derifra :) Kos dere i Sri Lanka!!!

Pin It on Pinterest