Det har kriblet i reisefotene våre lenge! Vi er jo tross alt en Reisende Familie! Og nå har vi vært på Koh Tao i snart et år, med bare et par avbrekk fra hverdagen til andre steder i Thailand, som Bangkok og Chiang Mai. Det er ikke nok!! Selv om livet her er helt fantastisk, er vi jo på reise for å - ja nettopp - reise!

Vi visste at vi skulle være her på Koh Tao i et år slik at Weni kunne ta dykkerinstruktørutdannelsen sin og jobbe som dykkerinstruktør for å få erfaringen hun ønsket seg. Det har vært et heldig valg - for Koh Tao viste seg å være så mye mer enn det vi hadde trodd det skulle være, og vi har rett og slett hatt det fantastisk! Vi har nok også trengt denne rolige starten på reisen vår for å finne ut hvordan vi kunne leve av å reise fremover. Det er ikke så lett å finne ut hvor mye penger man bruker før man faktisk er et sted, og det er like vanskelig å finne ut hvor mye man kan tjene. Nå, med Weni som utdannet dykkerinstruktør og Viggo med mye klatreerfaring og faste jobber på internett, har vi funnet den balansen vi trenger for å kunne reise videre - og virkelig bli en reisende familie!

Så vårt neste stopp blir Sri Lanka!!

Viggo var her for over ti år siden, og mener det er en av de vakreste stedene på jord. Så dere kan tro vi gleder oss! Vi har planlagt å bo i Hikkaduwa som er en liten strandby på vestkysten, ikke langt fra Galle. Her er det visst kjempebra dykking, og det skal bli veldig godt å bo på en litt større øy og oppleve noe nytt igjen!

Men først skal vi feire jul på denne vakre, lille øya vår, reise på et Thai bryllup i Chiang Mai og tilbake til nyttårsfeiring og pakking. Vi reiser til Bangkok i midten av januar og må bo der i ca 2 uker for å fornye pass til barna og ordne visum. Så planlegger vi å være i Sri Lanka akkurat i begynnelsen av februar! Vi gleder oss til å fortelle dere alt om våre planer fremover, reisen vår og ikke minst om SRI LANKA!

Pin It on Pinterest