Om oss

Dette er oss... Gjør deg klar!

Vi er faktisk bare en helt vanlig a4 familie.

Ikke alle velger å selge alt de har for å reise ut på eventyr. Men vi følte oss ikke som særlig annerledes enn alle andre. Kanskje vi er det… Vi er apekatter, papegøyer, bjørner og enhjørninger, men vi er en familie. Uansett om det regner eller solen skinner, er vi alltid sammen. Kanskje vi bare er en veldig nysgjerrig familie…

Viggo

Viggo

Konge

30 år, og allerede alt for gammel. Forlot en jobb som distriktsjef i Norges beste dagligvarekjede for å reise i verden med familien. Er veldig glad i å være høyt oppe, reise til fremmede steder og alt som er skinnende og nytt. Er like glad i storbyliv, familien og hjemmekos.

Weni

Weni

Dronning

29 år for andre gang, og fremdeles ung. Forlot en fremtid som suksessfull butikksjef i Norges beste dagligvarekjede for å reise i verden med familien. Er alltid klar for nye utfordringer, men fremdeles livredd edderkopper. Weni er limet som holder familien sammen, og blir forgudet av alle de andre apekattene i familien.

Aiko

Aiko

Prinsesse

Aiko er 5 år og har sett alt for mange Disney filmer. Hun er et aktivt, omsorgsfullt, kjærlig og intelligent barn som stadig overrasker resten av familien med sine påfunn og gode ideer. Hun skulle ønske hun var Dronning Elsa, men er kanskje mer en blanding av jungeldyret Hugo og det reinsdyret som er med i Frozen.

Saga

Saga

Prinsesse

Saga er 2 år og familiens gladeste medlem. De eneste gangene hun ikke smiler er når hun tar frem sutreleppa, men det er bare på tull. Hun er lykkelig fornøyd med livet sitt uansett hva det bringer, og har ikke peiling på hva snø eller kulde er. Saga kan være rampete som få, men ville aldri gjort en flue fortred.

Vil du vite mer?

Om reisen

Les hvorfor og hvordan her!

Før reisen

Les om våre tanker før reisen…

Reise med barn

Hvordan er det å reise med barn??

Fremdeles nysgjerrig? Kontakt oss da vel!

Kontakt oss

3 + 1 =

Vi på Reisende Familie skriver om våre eventyr på vår reise rundt om i verden med to små barn. Vi skriver om reiser med og uten barn, og vil dele tips, inspirasjon og reiseglede med deg! For å tjene penger på våre reiser, hender det at vi bruker affiliate lenker. Dette påvirker ikke prisen du betaler for et produkt, men bidrar til at vi får noen kroner ekstra i reisekassen. Vi skriver selvfølgelig alltid vår egen mening!

Følg oss:

Pin It on Pinterest