Å ta valget om å begynne et liv på reise var det skumleste valget vi har tatt noensinne.

Å sette ut i det ukjente med to barn på slep, å kvitte seg med alle eiendeler, vår vakre leilighet, og et trygt og over gjennomsnittet godt liv i Norge. Det virket utrolig dumt og nesten naivt barnslig.

Å forklare hvordan vi klarte å ta dette valget, kan best oppsummeres av et sitat en av våre lesere delte med oss:

Walt Disney: "If you can dream it, you can do it!"

Vi drømte det. Vi gjorde det. Og nå lever vi drømmen!

Det er et par dager siden nå. Etter at ungene hadde sovnet, snek vi med oss en flaske vin opp på takterrassen, og vi bare lå der og så på stjernene sammen med stillheten rundt oss, og følte på den behagelige varme kveldsvinden. Det var da vi innså at drømmen var virkelig. Nå har vi flyttet. Vi bor på en tropisk øy - og vi har det helt fantastisk!

Veien dit var mye enklere enn vi hadde sett for oss. Når vi først tok steget ut av tryggheten vi hadde, så falt alle brikkene på plass.

Hopp i det Koh Tao

Den første måneden i Koh Tao brukte vi på å bli kjent med øya og møtt mange flotte mennesker som bor her. Vi la også planer for hva vi skal gjøre fremover, og så fort vi fikk flyttet inn i huset vårt, fikk ungene begynne i barnehage, og vi fikk plutselig mye ledig tid på dagen. Den blir brukt til dykking og klatring, og med det kommer nye venner og bekjentskaper. Mennesker som oss, med eller uten barn. De som har vært på øya i årevis, og noen som akkurat har kommet.

Og det er som om alle har ventet på oss. Det er jobber å få for oss begge, der vi kan gjøre det vi liker best, og samtidig tjene nok til å leve her med to små barn. Det er et tett og godt lokalmiljø, og mange barn fra alle nasjoner på øya. Det er alle muligheter her - for alle som har en drøm.

Nå leverer vi i barnehagen på morgenen, drar ut og dykker, klatrer, eller bare er hjemme og rydder hus og gjør innkjøp. Vi henter i barnehagen og lager middag sammen. Så ser vi solnedgangen fra terrassen. I helgene tar vi fri og er sammen med barna på det de ønsker.

Det er som om vi alltid har levd her på denne lille øya. Og livet er fantastisk!

Drømmer i Koh Tao

 

"If you can dream it, you can do it!"

 

 

Pin It on Pinterest