Det er lenge siden vi har skrevet noe nå, og det er flere som har lurt på hvordan det går med oss. Vi har derfor funnet ut at det er på tide at vi gir dere en siste oppdatering på bloggen.

Vi reiste ut på vår ubestemte reise med store drømmer i bagasjen, og under tiden vi har vært på reise har vi fått mulighet til å leve ut drømmene våre, lære mer om verden, livet og oss selv. Underveis ble det stadig mer klart at de drømmene vi hadde som enkeltmennesker var veldig forskjellige fra de drømmene vi kanskje burde ha hatt som et par. Uten å gå mer i detalj enn dette, valgte vi etter en stund å skille lag, og vi er nå alle sammen tilbake i Norge for at vi kan være nær barna våre og passe på å gjøre det beste for de. Det er ingen mer reisende familie, og det kommer det aldri mer til å bli.

Vi har hatt 18 fantastiske måneder på reise, og vi vil takke alle som har fulgt oss på reisen. Det har vært et eventyr uten like, og om vi kunne gjort det på nytt igjen, ville vi ikke nølt et sekund! At vi kunne ta denne tiden når barna var unge til å oppdage mer om verden og oss selv er verdt mer enn alt jordisk gods.

Takk for oss!

Pin It on Pinterest