Når jeg kjører ned til byen, gjennom mangroveskog og risåkre, kokosnøttpalmer og kaneltrær, tenker jeg over hvor lykkelig jeg egentlig er!

Denne turen tar meg 20 minutter en vei. Ja det tar litt tid når scooteren har maks fart på 40 km/t, men i løpet av disse minuttene får jeg en boost av lykke og velbehag, samt jeg får filosofert litt over livet mitt idag.

Her er vi, en liten familie som drømmer stort og gjør det beste vi kan for å oppfylle det. Og per dags dato så mener jeg at vi har klart det og vi gjør alt vi kan for å fortsetter med det. Denne lille turen til byen gir meg det jeg trenger for å finne ny inspirasjon og motivasjon til å reise videre i paradiset.

For det er ikke alltid lekende lett. Vi må alltid tilpasse oss, få endene til å møtes, lære nye skikker og opparbeide nye rutiner. Men etter så lang tid på reise så er det nettopp dette vi vokser på, som mennesker, kjærester, foreldre og familie.

Jeg har aldri angret på det valget vi gjorde en dag for over 15 mnd siden. Jeg vil ikke bytte det ut med noe av det som kanskje kunne vært en rik hverdag, og med rik mener jeg penger, status og overflod av materielle ting.

I dag er jeg rik på opplevelser, kunnskap, nye venner, språk og jeg kunne fortsatt i det uendelige, men det viktigste av alt er tid, tid med familien min, med barna mine. For hver dag som går blir jeg litt bedre kjent med disse små prinsessene og det gleder meg mer enn noe annet i verden!

hikkaduwa sri lanka

Så jeg kjører denne daglige turen min ned til byen, på denne lille veien der møter jeg de mest fantastiske menneskene, som smiler og hilser, passer på meg og viser meg vei, hver dag.

Jeg lukter lukter jeg bare kunne drømt om, ser ville påfugler og drager som løper over veien.

Gule, blå og hvite fugler lager regnbuens farger mens de flyr over meg.

Barn som løper etter meg og smiler og roper og vil vise meg alt de eier og har.

Og det beste av alt er at jeg får oppleve dette med familien, deres reaksjoner, refleksjoner og videre syn på lite og stort.

40 minutter går med på å kjøre til og fra butikken, og noen tenker det er for lang tid.

Jeg tenker det er min tid.

hikkaduwa sri lanka

Pin It on Pinterest