Media og Annonsering

Reisendefamilie.com er en reiseblogg som har mål om å tilby informasjon og inspirasjon til alle reisende og ferierende. Vi retter oss særlig mot reisende som legger ut på lange turer, og vil ha tips, råd og inspirasjon til hvordan man kan gjennomføre det, med eller uten barn. Vi har solgt alt vi eier i Norge, og i desember 2013 begynte vi en sakte reise rundt verden med to små barn. Vi skal jobbe, dyrke hobbyer, oppdage fremmede kulturer og få nye venner. Når vi har opphold på et sted i verden, søker vi gjerne muligheten for å reise til nærliggende land og områder for å utforske mer. Vi skriver om alt dette og mer på denne bloggen.

Vi har vært omtalt på mammanett.no, og på dagbladet.no.

Vår facebookside har i overkant av 1300 følgere, og bloggen vår har 11.000 unike sidevisninger per mnd. Vi er på topplisten på norske Google søk etter det vi skriver om. Det som skiller oss fra andre lignende blogger, er at vi skriver på Norsk, reiser med to små barn, og henvender oss kun til et Norsk publikum.

Media:
Vi stiller gjerne opp for intervju eller artikler relatert til reisen vår eller det å reise med barn. Send oss en forespørsel der du forteller om hva du har tenkt å skrive om, så vil vi komme tilbake til deg.

 

Annonsering:
Vi inngår gjerne samarbeid med aktører som ønsker å promotere sin virksomhet på Reisendefamilie.com. Vi er åpne for innspill fra aktører, enten det er å prøve reiseprodukter eller aktiviteter, arrangere giveaways eller konkurranser på Facebook, eller besøke og skrive om destinasjoner og overnatting. Mulighetene er endeløse for promotering av din bedrift på vår blogg, og vi er gjerne med å brainstormer med deg om hvordan vi på best mulig kan promotere din tjeneste. Vi tar ikke på oss oppdrag som ikke er relatert til den reisen vi foretar eller det vi skriver om for øvrig, da vi ønsker å redusere unødvendig annonsering til et minimum. Alle innslag som er sponset, vil bli merket med dette, og vi skriver alltid om våre egne erfaringer i alle våre innlegg.

English:
We’re a family of four on slow travel around the world. We spent our first year of travel on the beautiful island of Koh Tao in Thailand, climbing, diving and exploring. In 2015 we’ll travel to Sri Lanka for a couple of months, then we’ll go wherever the wind will take us.
We write in Norwegian focusing on travel with and without kids. Experiences on the road, places we visit and people we meet. We have a wide audience in all demographics throughout Norway. Our Facebook page has more than 1300 fans, and our blog has approximately 11.000 pageviews each month and growing.
If you have a restaurant, hotel, b&b or kid friendly venue you’d like us to visit, we’re more than happy to do so. We will write about it on our blog and Facebook page, but will also obviously mark the posts as sponsored and write our own opinion about our experiences. Please contact us by using the contact form below, or send us a message on FB.

 

Kontakt oss:

12 + 1 =

Finn ut mer:

Om oss

Finn ut hvem vi er!

Om reisen

Les hvorfor og hvordan her!

Reise med barn

Hvordan er det å reise med barn?

Vi på Reisende Familie skriver om våre eventyr på vår reise rundt om i verden med to små barn. Vi skriver om reiser med og uten barn, og vil dele tips, inspirasjon og reiseglede med deg! For å tjene penger på våre reiser, hender det at vi bruker affiliate lenker. Dette påvirker ikke prisen du betaler for et produkt, men bidrar til at vi får noen kroner ekstra i reisekassen. Vi skriver selvfølgelig alltid vår egen mening!

Følg oss:

Pin It on Pinterest