Krabi

 

Her finner du alle våre innlegg fra Krabi. Disse innleggene handler om klatring, store fjell og fantastiske strender. God lesing!

 

Klatre i Ton Sai og Railay i Krabi

Klatre i Ton Sai og Railay i Krabi

Jeg var på en liten klatretur til Ton Sai og Railay i Krabi i mai i år for å sjekke om det virkelig er så bra klatring der som de sier… Og resultatet etter 4 dager med klatring på de enorme kalksteinsklippene langs kysten utenfor Krabi? Det er akkurat som de sier! Jeg har tidligere vært på Railay flere ganger og både klatret og buldret litt der, men aldri vært i Ton Sai – så dette var en ny oppdagelse for meg! Selv om mai ikke akkurat er høysesong, så var det likevel nok mennesker her. Det sies at du må stå i kø for å klatre de enkleste og mest populære rutene, og det er helt sant! Men køen var i alle fall mye mindre enn det de sier! Og det er måter å komme seg unna folkemassene på, og likevel klatre enormt bra ruter av høy kvalitet. Du må bare jobbe litt for å komme dit! Siden klatrere generelt er ganske late, så vil du få belønningen din om du velger å ta turen for å utforske litt vanskelig tilgjengelige steder – med null kø, fantastisk utsikt og kvalitetsruter! De beste rutene og multi-pitcher ligger i og rundt Ton Sai, og er lett tilgjengelige til fots. Bor du på Ton Sai så har du alle de fantastiske rutene rett utenfor døren, og et fantastisk miljø av trivelige og likesinnede klatrere i nærheten, både morgen og kveld. Du drar nok ikke til Ton Sai for å sole deg og bade, her er det klatring som regjerer! Mat og klatresnakk etter øktene skjer på Mama’s Kitchen, der generøse porsjoner...
Vi på Reisende Familie skriver om våre eventyr på vår reise rundt om i verden med to små barn. Vi skriver om reiser med og uten barn, og vil dele tips, inspirasjon og reiseglede med deg! For å tjene penger på våre reiser, hender det at vi bruker affiliate lenker. Dette påvirker ikke prisen du betaler for et produkt, men bidrar til at vi får noen kroner ekstra i reisekassen. Vi skriver selvfølgelig alltid vår egen mening!

Pin It on Pinterest