Kjære Gekko!

Kjære Gekko!

 

Gekko, kjære Gekko.
Hvordan ville livet vært uten deg?


Det ville helt sikkert vært dystert stille på kveldene.

Ingen som skriker geee-cko utenfor vinduet vårt.

Det ville vært mindre å vaske.
Gekkobæsj på veggene er ikke særlig delikat...

Vi ville nok vært litt mindre redde.
Slutt på å skvette og hoppe høyt med et hvin når du piler ut fra skap, persienner og dørkarmer.

Barna ville plaget livet av oss.
De synes det er så søtt å se deg løpe rundt med vennene dine, og når du har fått en bitteliten baby, ja da hviner de av glede. De elsker å se deg når du er stor og full av farger, og de hysjer på oss så du ikke skal løpe din veg. Hva skulle de sysselsette seg med uten deg?

Vi ville hatt det helt forferdelig!
Takk for all myggen, alle fluene og andre kryp du spiser opp på dine nattlige vandringer rundt huset vårt.

 

Gekko

 

Takk kjære Gekko, for at du vil bo hos oss! Vi <3 deg!

Vi på Reisende Familie skriver om våre eventyr på vår reise rundt om i verden med to små barn. Det hender vi bruker affiliate lenker som gir oss noen få ekstra kroner i reisekassen - dette betaler selvfølgelig ikke du noe ekstra for! Vi forteller også alltid vår egen mening!

Følg oss:

 • Jeanette

  Wee!! Ja, man blir vel vant til disse små krypene også :) Jeg var livredd de når vi besøkte Thailand!! Særlig om kvelden når de pilte over taket, over senga 😉

  • Ja, ikke sant! Vi har hatt en stor dose med skvett og hyl på reisen vår! Men nå, når vi bor i vårt eget hus, har vi lært oss å virkelig sette pris på disse rare dyra. De elsker insekter!

   På Koh Tao har de noen helt enorme gekkoer, som du ser bilder av på innlegget. De er ca 20-25 cm store, og har alle mulige rare farger. Og de roper HØYT! De har friket oss ut et par ganger, men med to stykker utenfor huset vårt, merker vi gleden av dem – null insekter (og de store gekkoene kommer heldigvis ikke inn) :)

 • Sverre Årnes

  Har ingen slike fisler i condoen vår I Cebu (og heller ingen insekter), men plenty av dem I residensen i Bohol. Forskjellige typer, og vi ville ikke ha vært dem foruten. De største eksemplarene vil vi helst ikke ha innendørs nei – de lager kjempebærsjer. Men vi hører dem når de skal imponere damene!

Pin It on Pinterest