Vi har ikke fått opplevd så mye av Unawatuna enda, så i dag tenkte vi å ta turen til Jungle Beach, visstnok en liten skjult strand inne i jungelen på sørsiden av Unawatuna.

I følge tripadvisor tar det rundt 45 minutter å gå hit fra Unawatuna Beach, men vi hadde scooter og kjørte så langt vi kunne før veien ble full av steiner og helt ufremkommelig. Deretter fulgte en fantastisk liten vandring gjennom jungelen!

Stien på vei til Jungle Beach

Visstnok kan man se både aper og påfugler her, men alt vi fikk se var en varan (drage ifølge barna) og et ekorn. Likefullt en kjempefin tur, som tok oss over små bekker og opp og ned bratte bakker forbi planter vi sjeldent ser, alt mens sommerfugler fløy lystig forbi. På toppen av en liten bakke fikk vi en kjempefin utsikt til en stupa som sto på en annen liten topp.

Stupa på vei til Jungle Beach

Turen tok bare rundt 15 minutter, også var vi fremme. Her oppdaget vi at det gikk an å kjøre nesten hele veien, om man tar en liten omvei rundt Cocos før man kommer inn til Unawatuna. Kjekt å vite! Tilgjengeligheten gjorde at Jungle Beach, som kanskje en gang var en liten, hemmelig strand nå var ganske overbefolket.

Stranden i seg selv var nydelig, havet var krystallklart og det var nesten ingen bølger. Overalt var det små og store fisker i alle farger som svømte rundt beina våre. Det er også en liten restaurant her, men vi lekte i vannet i en time før vi begynte på hjemturen igjen. Et kjempefint avbrekk fra den store stranda og det travle folkelivet i Unawatuna!

Bading på Jungle BeachL1040486 L1040480 L1040477

Pin It on Pinterest