Vi håper alle har hatt en kjempefin nyttårsaften!

Vi feiret med å kjøre opp til toppen av fjellet og se lanterner og fyrverkerier fylle himmelen over stranden i Sairee, mens månen lyste opp hele showet.

De fleste syntes vi var rare som ville være oppe på fjellet på nyttårsaften, og det er kanskje en veldig norsk ting. Men for oss var dette det flotteste vi kunne gjøre, med panoramautsikt over den lille øya vår, ingen mennesker i nærheten og en fantastisk god feiring av inngangen til det nye året. Mens alle danset avgårde blant rakettene på stranden, kunne vi se det hele fra trygg avstand, og det var et utrolig magisk og stille øyeblikk til å være nyttårsaften.

Det er mye godt å se tilbake på i 2014, og det er kjempemye spennende som skal skje i det nye året. Vi har ikke alle reiseplanene våre klare enda, men første tur går nå til Bangkok i 2 uker i januar, også skal vi starte et helt nytt eventyr med et par måneder i Sri Lanka. Etter det vet vi ikke hva som skjer, men vi håper det nye året blir fylt av mange flere reiser til fremmede og spennende land som både vil utfordre og glede oss i 2015!

Hva er dine reiseplaner for 2015?

Pin It on Pinterest