God jul fra Tanga !

God jul fra Tanga !

På lille julaften forlot vi vårt paradis i Pangani for å møte familien i Tanga. Det var en humpete, fargerik og spennende tur gjennom grus og rød gjørme. Forbi leirhus, vinkende barn, esler, ender, geiter, sisalåkre, elver og store busser. Det føltes godt å komme seg litt innover i landet også, for selv om strandlivet er helt fantastisk, så er det jo bare så mange palmer, sandkorn, krabber og eremittkreps man kan se før man blir søvnig blasert.

Vi er på TICC i Tanga, som antakelig mange som har utdannet seg til sykepleiere kan kjenne til. Nå er det julestengt, men vi er en liten gjeng som får gleden av å være her å feire en norsk-afrikansk jul sammen midt i den tropiske heten. Her er vi mange barn, og kan glede oss over store grøntarealer, og mye lek og moro.

Som en liten julebonus skal vi dele noen bilder fra TICC tatt fra Aikos perspektiv:

Vi på Reisende Familie skriver om våre eventyr på vår reise rundt om i verden med to små barn. Det hender vi bruker affiliate lenker som gir oss noen få ekstra kroner i reisekassen - dette betaler selvfølgelig ikke du noe ekstra for! Vi forteller også alltid vår egen mening!

Følg oss:

Pin It on Pinterest