Er det noen der ute ?

Vi har valg å skrive blogg av to årsaker:

Den ene er naturligvis for å holde familie og venner oppdatert på hvor vi er og hva vi gjør.

Den andre er for å holde alle andre informert. Vi vet det er mange som synes vi er sprø og tøffe som gjør dette, og noen som selv ønsker å gjøre det samme. Vi lette selv på nett i dager og uker for å finne familier i samme situasjon som oss. Vi har funnet ut at det er overraskende mange (mer enn 2 og kanskje mindre enn 10) som er ute på en evig reise som familie.

Men det er også mange som kun er borte et halvt eller helt år, og lar det være med det. Dette er fantastiske og inspirerende familier på store reiser, men det treffer oss ikke helt. Vi vil jo gjøre research på hvordan det er mulig å overleve, hvordan det er å reise med barn, hvilke utfordringer og gleder man møter på når man reiser med en åpen slutt.

Det er spesielt en inspirerende engelsk blogg vi følger, om et par som kaller seg Snaps&Blabs, og drasser rundt tre unger på en evig reise. Les om dere er interesserte!

Men er det ingen andre nordmenn som har gjort eller gjør det samme som oss, og skriver om det?

Kan du hjelpe oss å finne flere som oss ?

Vi på Reisende Familie skriver om våre eventyr på vår reise rundt om i verden med to små barn. Det hender vi bruker affiliate lenker som gir oss noen få ekstra kroner i reisekassen - dette betaler selvfølgelig ikke du noe ekstra for! Vi forteller også alltid vår egen mening!

Følg oss:

 • Hei,

  Jeg leste om dere på mammanett, og synes det er fantastisk hva dere gjør. Det å dele opplevelser med barna sine er noe av det beste som finnes i denne verden.
  Vi liker også å oppleve verden med våre barn, og er konstant på jakt etter nye eventyr. De siste tre årene har vi brukt foreldrepermisjonen til å komme oss ut på tur. Det resulterte i mange minneverdige turer sammen med barna. Bl.a. syklet vi New Zealand på langs, samlet topper i Europa og Asia, dro på polarekspedisjon på Baffin island, dro i Helge Ingstad sine fotspor i indianerland, padlet kano i Canada, snorklet. Tristan er nå 3 år gammel, og Nanook fylte akkurat 1 år.
  Nå er vi i fyll sving med å forberede polarekspedisjon til Nord-Øst Grønland, og flere toppturer i Europa ila april – september i år.
  Dere finner oss på http://www.TrisTransSaga.comhttps://www.facebook.com/TrisTransSaga
  Vi gleder oss til å følge dere videre! Stå på! Man lever jo bare en gang!

  Eventyrlige hilsen,
  Tristan, Nanook, Kim og Jochem

  • Hei på dere!
   Så hyggelig å få positiv tilbakemelding på eventyret vårt! Vi ser, som dere, mer og mer verdien av å ta med barna våre ut på eventyr, for å møte nye opplevelser og bli kjent med andre kulturer og mennesker!

   For noen spennende og inspirerende eventyr dere tar med deres barn på! De og dere får nok fantastisk mye igjen av å reise på slike turer med barn! Dere er mye mer friskuser enn vi – det står det mye respekt av! :)

   Fortsatt trygge og gode reiser til dere!

 • Hei!

  Så gøy å lese om flere som flere som hopper i det og drar – virkelig drar! :-)
  Vi ligger litt bak dere i løypa. Til gjengjeld skal vi kjøre, og derfor tar det litt tid. Vi har en doning som skal tilpasses og forberedes til Stortur.

  Nå har vi ingen barn med oss. En god dose Peter Pan-syndrom får holde 😉

  Har bare et spørsmål til dere. Jeg leste om dere i Dagbladet (og derfra fant jeg inn hit)
  Dere nevnte forsikring. Har dere noen tips der for folk som skal være borte på ubestemt tid?
  Jeg har ikke begynt å se på dette ennå, men har ventet meg astronomiske priser. :-/

  God tur videre :-)

  Jeanette

  • Hei Jeanette!
   Så morsomt at det er flere som er eventyrlystne og planlegger store turer! Å reise rundt slik dere planlegger er utrolig inspirerende, og helt sikkert en fantastisk måte å oppleve verden på! Utvilsomt! Og så fin reiseside dere har !!

   Det er flere som har spurt om forsikring, så jeg skal skrive en liten artikkel om dette i dag. Tror du vil få et veldig godt svar på spørsmålet ditt der, vi er i alle fall veldig fornøyde med vårt valg – både med tanke på pris, dekning og en forsikring som kan brukes til en ubestemt reise.

   Ha en riktig god tur, vi skal følge dere på reisen! :)

   • Åh, så flott, da skal jeg lese den :-)

    Vi hørs!

    Jeanette/Soletraveller

Pin It on Pinterest