Det har både vært travle og kjedelige dager for oss i Reisende Familie, og vi tenkte det var på tide med en liten oppdatering for alle som lurer på hva vi driver med for tiden.

For det første er vi fremdeles i Unawatuna i Sri Lanka. Her jobber Weni som dykkerinstruktør på fulltid og barna går på skole. Samtidig jobber vi så mye vi kan på nett for å fylle opp reisekontoen igjen. At vi bor gratis på dykkersenteret der Weni jobber hjelper mye på å fylle opp en allerede bunnskrapt konto, selv om vi godt kunne ha bodd bedre. Med andre ord er vi i en rolig fase der vi må fokusere 100% på å tjene opp mer penger til vi skal reise videre fra Sri Lanka. Samtidig prøver vi å finne ut hvor vi skal reise videre og hva vi skal gjøre senere.

Mot slutten av måneden får vi besøk av noen gode venner fra Norge, og det gleder vi oss veldig til. Og den første uken i april reiser vi på en liten rundreise gjennom høylandet for å se litt mer av Sri Lanka før vi skal bosette oss i Trincomalee i nesten 3 mnd. Det skal bli godt å bo på et sted litt lengre enn en måned, og av det vi har sett og hørt virker Trincomalee som en veldig spennende plass som vi gleder oss til å utforske!

Vi kommer til å legge ut litt mer her på bloggen når vi får tid til det, men i mellomtiden lever vi videre som vi gjør. Den siste uken har vært preget av 5 års feiringen til Aiko og Weni sin andre 29årsdag(!). Den ukeslange feiringen endte med en natt på et superdyrt og fancy hotell der vi storkoste oss med deilig mat og drikke, gaver fra Norge og svømmebasseng!

Pin It on Pinterest