Hva gjør man på en søndag når man er i Bangkok? Drar til dyrehagen vel!

Dusit Zoo har vært en yndet destinasjon for Bangkoks småbarnsfamilier i snart et århundre, og det er ikke uten grunn! Å ha bøttevis med frisk luft midt i storbyen, eksotiske dyr, og ikke minst Thailands yndlingsaktivitet - haugevis av mat samlet på ett sted - lokker familier i hopetall til denne lille, store dyrehagen.

Som en dyrehage i seg selv er ikke Dusit Zoo veldig imponerende. De har alle klassiske dyr på utstilling, men burene er små, dyrene kjeder seg og det er tydeligvis ikke dyrevelferd som er i fokus her. Og dyrene ble fort en slags tilleggsattraksjon for oss og barna også!

For Dusit er ikke minst en enorm grønn lunge midt i byen. Der Lumpini kan bli veldig stor og varm, er Dusit den kjølige lillebroren som likevel har nok til å gjøre alle fornøyde. Her går du alltid i skyggen blant enorme, hundreår gamle trær mens du hører fuglene synge og giraffene parer seg. Og det er nok mer grøntområder og parker her enn det er dyreinnhegninger. For å ikke snakke om iskremutsalgene, matbodene, duriansmoothiesboksene og små arkadehaller som ligger som perler på snor langs hele ruten din. Her får du alt fra karamellpopkorn og tørket blekksprut til regnbueis og spaghetti til virkelig lokale priser.

Og det er det som gjør Dusit Zoo til en så fin attraksjon! For selv om det er en og annen turist her, er det i all hovedsak lokale som frekventerer denne dyrehagen. Og prisene speiler seg deretter. Ingen lureri, ingen pruting, bare lave, gode priser! Og om du tar med deg barn må du bare forvente at alle vil ta bilder av de. Gøy!!

Vi brukte timesvis i denne store parken, bare med å gå rundt fra attraksjon til attraksjon, besøke verdens dårligste dinosaurmuseum, snurre rundt på små karuseller, se på varanene, spise godteri og ikke minst se på alle de rare og gøyale dyrene!

Dusit Zoo er verdt et besøk, om ikke for dyrene, men for å få med seg et godt stykke av det virkelige Thailand, langt unna eksosen, maset og jaget utenfor portene.

Pin It on Pinterest