Det er finnes en fantastisk (og litt hemmelig) mulighet for å finne den aller enkleste måten å bestille billige fly på!! Vi har reist i årevis, og har alltid søkt over hele internett etter de billigste billettene. Og det har vært en tøff jobb! For å spare noen hundrelapper kan vi gjerne søke i flere dager, og ende opp med en flybillett som tar unødvendig lang tid. Men sånn er det - vi skal spare penger på fly når vi reiser, det er jo tross alt den største utgiften man har!

Nå ble vi nettopp gjort oppmerksom på en tjeneste fra Google som vi bare måtte dele med dere!!

Om du søker på en flyvning fra en destinasjon til en annen i Google, vil du få opp et veldig spesielt valg:

billige fly med google

Trykker du på knappen som sier "Flyvninger" i Google, kommer det opp en side som gir deg oversikt over den billigste og beste flybilletten akkurat dit du skal. Det beste av alt? Det viser også om du har Wi-Fi og lademuligheter på flyturen din!

billige fly med google

Men ikke nok med det! Trykker du på "Utvid kartet", så vil du få oversikt over alle flyplasser over hele verden. Du kan dermed se priser til de mest populære flyplassene fra din destinasjon, og du kan også enkelt finne den absolutt billigste datoen for å bestille din flyvning på!

billige fly med google

Hvis du er fleksibel kan du enkelt finne billetter til latterlig lave priser akkurat dit du ønsker deg - med Google!!

Vi har testet det litt, og det er et utrolig nyttig verktøy! Dette er kanskje ikke en stor nyhet, for etter litt googling fant vi ut at denne tjenesten har vært tilgjengelig siden 2011... Men om vi ikke har hørt om den, tenkte vi det var lurt å dele den med alle dere!

Om ikke for å finne den billigste billetten dit du hadde tenkt å reise, så er det også en fantastisk kilde til inspirasjon for billige flybilletter fra praktisk talt hvor som helst til hvilken som helst plass! Vi gjorde noen prøvesøk, og fant likevel ut at det er billigere å til slutt bruke andre sider for å bestille billetten, slik som Momondo og Skyscanner, fremfor å bestille rett fra hjemmesiden til flyselskapet som Google søker opp. For eksempel var en tur fra Colombo til Male i Maldivene 150 kroner billigere gjennom Momondo...

Det er også enkelte lavprisselskaper som ikke er med på listen, hverken på Google eller på Momondo og Skyscanner, så det lønner seg å sjekke lavprisselskapene i landene du reiser til også. Men som en tjeneste for å skape inspirasjon og finne de beste og billigste billettene, har Google virkelig kommet på lang vei med sitt Flysøk!!

Pin It on Pinterest