Nå er det bare 5 dager igjen til avreise, og vi innser plutselig at det begynner bli farlig nære.

På en måte er det helt ufattelig, det vi nå skal begi oss ut på. Samtidig så er det jo dette vi har gledet oss til så alt for lenge.

Den siste måneden har vært preget av flytting, innspurt på jobbene våre, lange dager med pendling og mye praktisk. Vi har vel rett og slett hatt det litt for travelt til å se alt for langt fremover.

Men nå begynner reisefeberen å boble opp i magene våre. Store som små begynner å innse at vi nå står på terskelen til vårt livs eventyr. Hva venter oss der ute ? Det aner vi ikke. Hvordan vil livet være om to år? Det kan vi bare drømme om. Det kjennes ofte som om vi er helt gale som oppgir alt det vi kjenner som livet vårt. Selve identiteten vår er revet opp og klar for å skapes på ny. Men vi får håpe at valg tatt med hjertet også er kloke valg. Det gjenstår å se.

Nå handler det kun om å nyte hverdagen og alt det vi kommer til å savne. Familie, venner, snø, poteter, rødvin, barne-tv, peiskos +++

Vi kommer til å finne nye ting å glede oss over, og nye ting å savne. Det viktigste nå, blir å ta et steg av gangen - for nå ligger verden åpen for oss!

Om 5 dager setter vi oss på flyet til Tanzania, og vi gleder oss til å dele alle våre opplevelser med dere!

Pin It on Pinterest