I dag er det nøyaktig 1 år siden vi satte oss på flyet og begynte vårt liv på reisefot!

Når vi tenker tilbake på den vinterdagen i desember for et helt år siden, er det rart å tenke på at det virkelig var så lenge siden. Vi var så unge, så uvitende. Vi var en familie som hadde tatt et valg om å legge ut på en ubestemt og (forhåpentligvis) evig reise rundt verden, men som ikke hadde anelse om hva som ville skje på ferden.

Vi var tjukke, bleike, unge, små, drømmende, håpende, gledende.

Det skjer mye på et år, uansett om man er på reise eller ikke, men det har definitivt skjedd mye for oss dette året. Ikke bare er vi alle blitt ett helt år eldre, men vi er nok også blitt et helt år klokere. Det er det ikke alltid vi har fått til. Her er våre høydepunkter fra 1 år på reise som en familie:

Vi har ridd på elefanter, skilpadder og hester, besøkt kjempeskilpadder og koset på tigere.

Vi har kjørt fly over tre kontinenter, tuk-tuk i Bangkok, minibuss i Tanzania, kano i Tanga, scooter på Koh Tao, jeep i Ngorongoro, på lasteplanet av en bil gjennom Chiang Mai, båt over Det indiske hav, golfbil i Bangkok og bambusflåte langs Maeng Taeng.

Vi har mistet en telefon, et kamera, 7 par solbriller og 6 par sko.

Vi har klatret, dykket, rappellert, utforsket ruiner, sovet i hengekøyer, sett 300 solnedganger og et par soloppganger, jaget eremittkreps og krabber, utforsket mangroveskoger, besøkt øde sandbanker, gått på jungelvandringer, sloss mot slanger og skorpioner, danset med masaier, klatret i palmer, lært nye språk, gått på skøyter, hoppet i hoppeslott, overlevd tropiske stormer, kakerlakker og militærkupp.

Vi begynner kanskje å bli blakke, men er veldig rike på livet og våre opplevelser!

Hva som skjer det neste året vet vi ikke, men at det blir fult av eventyr - det er helt sikkert! Vi kommer til å reise oftere og besøke nye steder, oppleve nye land og kulturer og møte fantastiske mennesker!

Som en liten 1-års gave til deg har vi funnet frem 1 bilde fra hver måned av våre reiser, helt siden desember 2013. En liten nyttårskavalkade så og si.

Tusen takk for at du følger oss på reisen!

Pin It on Pinterest